maanantai 23. huhtikuuta 2012

Perguleita ja bermudan kolmioita

Kaikenlaisia rakenteita tulee puutarhaan suunniteltua. Intoa ja ideoita riittää enemmän kuin taitoa, joten rakentamisessa on turvauduttava komeampaan sukupuoleen. Onneksi lähipiiristä on löytynyt miehiä, joilla vasara pysyy kädessä. 


Sitä en tosin mene vannomaan, että rakentajat olisivat aina yhtä innokkaita toteuttamaan uusia ideoita kuin minä. Vai mitä pitäisi tuumia nimityksistä, joita he käyttävät alati uusista pergoloista ja köynnöstuista: pergule, bermudan kolmio ja poraustorni? 


Yksi puutarhan perguleista.


Bermudan kolmio


Poraustorni
Rakkailla lapsilla on monta nimeä...

2 kommenttia:

  1. Raksu, nuo pergolasi ja köynnöstornit eivät totisesti helpota omaa kärhökuumettani :) Taitaa olla pakko lähteä lähipäivinä ostamaan pari lumikärhöä. Pitää vain keksiä niille kunnolliset tuet ensin, paikka on jo tiedossa :)

    VastaaPoista
  2. Café con leche, kärhökuume kun iskee niin se on menoa... Kärhöille ja muille köynnöksille saa muuten tuen helposti raudoitusverkosta. Näyttää keveältä ja jos tykkää rustiikista ruosteesta niin ei sen kauniimpaa ole. Bermudan kolmio -kuvan oikeassa reunassa näkyy tällaista raudoitusverkkoa )oikea nimi on minulla vähän hakusessa).

    VastaaPoista